Hundlöpet bidrar till aktivare hundägare
Thomas Melén är initiativtagare och grundare till Hundlöpet. Loppet avser framför allt att främja allmänhälsan hos både människa och hund på ett inspirerande och motiverande sätt. Många av våra vanor och ovanor för vi ofta över till våra fyrbenta vänner. Att vi idag rör oss för lite och äter en sämre kost än tidigare är ingen nyhet men det drabbar tyvärr även våra husdjur. Idag lider alldeles för många hundar av övervikt och det är en av anledningarna till att motion är en nödvändighet för att få en sundare relation mellan hund och ägare.

Aktiva Partners hjälper till att motivera och inspirera
De leverantörer som tidigare varit traditionella sponsorer som bidragit till genomförandet av Hundlöpet är idag Aktiva Partners vars enda uppgift är att inspirera och motivera sin omgivning att röra på sig. Det innebär att köpa ett antal startplatser istället för att donera en summa pengar. Dessa platser ger möjlighet  att skapa sitt eget Team på Hundlöpet, närvara på plats i målområdet och mycket mer. Den aktiva Partner bestämmer själv hur man väljer att disponera sina platser. Genom detta unika upplägg hoppas vi ska skapa ett närmre och roligare samarbete för att alla Aktiva Partner ska känna sig mer delaktiga.

Om ditt företag vill bli en Aktiv Partner , skicka ett mail till info@hundlopet.se.

Hundlöpet firar femårsjubileum 2015
Teamet bakom Sveriges största motionslopp med hund fortsätter sin påbörjade folk- och hundrörelse och firar 2015 femårsjubileum.  Loppet fortsätter att engagera aktiva hundägare och har på kort tid utökats till att arrangeras i flera städer runt om i Sverige.

Presskontakt för intervjuförfrågningar och pressbilder
info@hundlopet.se