[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

OMSTART – Tranås

Vi kommer att tillsammans i grupp ta raska promenader i en takt som passar både dig som är en äkta nybörjare och dig som behöver en omstart i ditt motionerande. Målet är att du ska få hjälp att ta första steget till att etablera en ny rutin som både du och din hund kommer må fantastiskt bra av.

Marie, Hundlöpets egen löpcoach, kommer att för att ge dig en optimal start även att ge grundtips i löpteknik, löpskolning och vad man bör tänka på innan man börjar jogga.

Plats: Ulvsbo Södergård 5

Tid: 18:30 -19:30

Datum: 08 juni och 16 juni

Den enda kostnaden för dig  i OMSTART paketet är för de produkter som kommer ge dig en OMSTART för ett lättare liv.
Coachningen är en bonus för att få ett lyckat resultat. ( värde 700:-)

Priset per person 1295:-[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”8997″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” title=”Hundlöpet coach Marie”][vc_column_text]Hej.

Jag har i hela mitt liv tyckt om att röra på mig , men, som för så många andra, har det blivit i perioder.
Så såg det ut ända tills jag insåg att mina ”bästa vänner” Tuwa, collie och Greta, labrador kunde vara mina bästa träningskompisar.

Det blir mycket roligare träning både för mig och mina hundar.
När vi kommer hem är vi alla tre lyckligt trötta.
Nu startar jag Omstartsgrupper iTranås och hoppas att DU vill vara med.

// Marie Magnusson[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_separator color=”blue”][vc_column_text]

OMSTART – Tranås

Start datum för OMSTART kommer inom kort

Dag 1
Påbörja detoxen enligt schema.
Dag 2
Hitta runda som du och din hund gillar och som tar ca 30 minuter att promenera. Om möjligt ska ni kunna gå den åt olika håll.
Dag 3
Fortsättning av detoxschema.
Dag 4
Ta samma runda igen och försök hålla samma tempo som sist.
Dag 5
Fortsättning av detoxschema.
Dag 6
Idag tar ni samma runda fast åt andra hållet
Dag 7
Fortsättning av detoxschema.
Dag 8
Ta samma runda igen och försök hålla samma tempo som sist.
Dag 9
Sista dagen av detoxschema!

I OMSTART paketet finns det produkter kvar som du kan fortsätta att ta regelbundet även då du börjat äta normalt. Fortsätt även ta din  ”Detox-runda” och sätt upp en målbild som håller dig motiverad och inspirerad. Snart kommer du  känna att du klara den både lättare och snabbare och en dag kanske ni kan gå-jogga hela rundan.

Lycka till.[/vc_column_text][vc_button title=”Anmälan Tranås” target=”_self” color=”btn-primary” icon=”none” size=”wpb_regularsize” href=”https://www.hundlopet.se/traning/omstart/omstart-upplagg-och-priser-distans/anmalan-omstart-distans/”][/vc_column][/vc_row]