I HundPasset tränar vi tillsammans med våra vänner.
Det blir löpteknik för husse & matte och koppelträning samt lydnad för hunden. Intervaller och stryka står också på agendan. HundPasset består av fyra tillfällen.

Kursen innehåller:
1. Konsten att springa med hund inkl. koppelträning.
2. Löpteknik
3. Intervallträning
4. Backintervall och styrketräning

Datum för kursen
Göteborg, Skatås  med start lördag den 23 april, 30 april, 7 maj, 14 maj
Tid: kl.10.30 – 11.30
Alingsås, Nolhaga med start lördag den 28 maj, 4 juni, 18 juni
Tid: kl. 10.30 – 11.30

Pris: 480:-

För anmälan eller om du vill veta mer vänligen skicka ett mail till martinezcanna@yahoo.com

Kul att du vill komma igång och träna tillsammans med mig
Anna och Ronja  (en glad labradorblandning). Jag har tränat i nästan hela mitt liv. Men efter två barn så behöver jag starta om min träning. Du kanske är som mig en återvändare efter lång paus eller helt nybörjare som vill lära dig grunderna och hitta inspirationen till att börja träna ute i naturen. Eller kanske bara lära känna nya träningskompisar. Har du ingen hund men tycker om att vara runt hundar är du också självklart välkommen. Jag kommer att på ett inspirerande och roligt sätt få dig motiverad att börja träna och visa tekniker till en skadefri träning.

Övriga HundPasset städer