HundPassetlogga-bla-pa-gron-botten
Vill du investera i din löpträning tillsammans med din fyrbenta träningskompis kan  HundPasset hjälpa till med lite inspiration och tips och trix om hur du bäst springer med din hund.
I HundPasset har vi träningspass  både med och utan hund.
Det blir löpteknik för husse & matte och koppelträning samt lydnad för hunden.
Olika typer intervaller står också på agendan.
Varje träningspass är på 65 min.

Tid och Plats: enl. ök.
Pris: 595:- per person
Grupper minimum 5 personer
Pris: 150:- / deltgare

Vid bokning vänligen kontakta mig på mail: thomas@hundlopet.se
eller på mobil 0721- 88 28 77

// Run Happy

Om löpcoachen Thomas

Min karriär som löpcoach startade för mer än 15 år sedan. 2013 lämnade jag mitt kontoret bakom mig och blev löpcoach på heltid. På de företagslöpningar jag har idag, är det alla dom som är där jag var för 15 år sedan som jag brinner för. Mitt motto är att träning ska vara roligt och målet ska vara att ”Må bra”